Video's Werfenweng en omgeving

Het middelgrote en sneeuwzekere familie- en kindvriendelijk skigebied van Werfenweng heeft 29 km piste om te skiën en te snowboarden.
Het gebied is zowel geschikt voor beginners als uitdagend voor gevorderden. Voor de liefhebbers zijn er diverse off-piste mogelijkheden.
Voor beginnende skiërs en boarders is de Zaglau-Arena zeer geschikt.
De wintersporters hebben de beschikking over in totaal 
9 liften. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 902 tot 1.834 m.

Onderstaande video geeft een mooi overzicht van het skigebied en laat jou alvast even proeven van de afdaling van de mooiste panoramaroute in het Salzburgerland.

Beleef de Salzburger Almenweg

Wandel rustig van alpenweide naar alpenweide. Gun jezelf een rustig tempo, geniet van het indrukwekkende landschap, neem met elke ademtocht de veelzijdige uitzichten en de stilte van de wereld van bergen en meren in Salzburg in u op... Dat is alpine wandelen in Oostenrijk.
En het mooiste: rustieke alpenhutten langs de route nodigen uit tot een pauze en een lekkere versnapering.
Het SalzburgerLand heeft de hoogste dichtheid aan alpenweiden van alle Oostenrijkse provincies. Van de 1.800 almhutten zijn er in Salzburg ongeveer 550 opengesteld voor wandelaars en verwennen de bezoekers met hartige alpinespecialiteiten.

Highlights Salzburgerland

Salzburgerland is een van de mooiste regio’s van Oostenrijk en het kloppende hart van de Alpen. In de karakteristieke provincie geniet je van sprookjesachtige berglandschappen, gletsjers, dichte bossen, groene alpenweiden en authentieke bergdorpen. Maar ook een citytrip naar de gelijknamige hoofdstad Salzburg is zeker de moeite waard! In Salzburgerland heb je een enorme keus aan activiteiten, zowel voor de zomervakantie als de wintersport.

"Grenzenlos" - Die Welt entdecken

In de tv-reeks "Grenzenlos - Die Welt entdecken" werd een prachtige reportage gemaakt over het Salzburgerland.